Uitnodiging

Schot Accountants en Adviseurs Bedrijventoernooi

Op donderdagavond 7 juni 2018 a.s. organiseert BadmintonClub Alblasserdam (BCA) het Schot Accountants en Adviseurs Bedrijventoernooi in het Sportcentrum Blokweer in Alblasserdam.

Wat houdt het in?

Op donderdagavond 7 juni 2018 gaan we een toernooi houden waar teams van minimaal vier collega’s aan mee kunnen doen. Verdeling van het team maakt niet uit: mannen, vrouwen, jong en oud kunnen meedoen.

Hoe ziet de avond eruit?

We spelen in Sportcentrum Blokweer (Sportlaan 3 in Alblasserdam). De speelavond vangt aan om 20.00 uur en eindigt om ongeveer 22.30 uur. We sluiten het toernooi daarna af met een prijsuitreiking in de Tienpondzaal in het sportcentrum, vergezeld van een lekker buffet.

Wat moet je meenemen?

Sportschoenen met lichte zolen en sportkleding waarin je makkelijk kan bewegen en graag een berg sportiviteit en gezelligheid. Als je zelf een racket hebt kun je deze meenemen, anders kun je er een lenen. Shuttles verzorgen wij.

Hoe schrijf je in?

Maak met collega’s een team van minimaal vier mensen. Verzin een leuke teamnaam en meld je vóór 1 mei 2018 aan via email: bcajubileum@gmail.com. Geef ons door wat jullie teamnaam is, wie er deelneemt en laat even weten wat jullie badmintonervaring is, dan proberen wij hier bij de wedstrijdindeling rekening mee te houden.

Wat kost het?

Om de kosten van dit toernooi te dekken vragen wij een inschrijfgeld van € 75 per team. Hierin is het buffet opgenomen (inclusief 2 drankjes). Dit bedrag dient uiterlijk op 1 juni overgemaakt te worden op IBAN: NL15 INGB 0005924607 ten name van A. Verhagen onder vermelding van ‘bedrijventoernooi’ en de teamnaam.

Graag zien wij uw inschrijving uiterlijk 1 mei 2018 tegemoet.

In 2018 bestaat BCA 50 jaar.

Ons jubileumjaar staat in het teken van het goede doel: Stichting Voor Sara. Stichting Voor Sara strijdt voor onderzoek naar de zeer zeldzame, ongeneeslijke spierziekte MDC1A. De stichting is opgericht door de ouders van Sara (www.voorsara.nl). Tijdens het bedrijventoernooi staat er een collectebus waarin u uw eventuele donatie kan doen.