Afgelopen dinsdagavond 12 september stond het centrum van Alblasserdam in het teken van de Rabobank ClubkasRun. Een sponsorloop waarvan Rabobank Drechtsteden de sponsor is. Elke Alblasserdamse vereniging kon deelnemen met zowel leden als niet-leden met als doel het spekken van de eigen clubkas.

Zo was ook BCA met een leuke groep vertegenwoordigd. Om 18:30 gingen de jongeren tot 15 jaar van start die binnen een uur maximaal 5km konden rennen, wat bij elkaar 3euro per deelnemer op kon leveren als dit volledig werd uitgelopen. Vervolgens waren van 19:30-20:30 de volwassenen aan de beurt die binnen een uur 10km af konden leggen. Hierbij stond eveneens 2,5km gelijk aan 1,50euro, waardoor er dus in totaal 6euro per persoon kon worden verdiend. In totaal is er voor BCA een bedrag van 81 Euro bij elkaar gelopen. Dat is toch weer een leuk extraatje voor het komende jubileumjaar.

Bij deze willen we Rabobank Drechtsteden nog even bedanken voor deze leuke actie en de bijbehorende donatie. We hopen dat hier een jaarlijks evenement van wordt gemaakt waar we volgend jaar met nog meer leden aan mee zullen doen.