Team 3 is ook na de 3e (thuis)wedstrijd nog steeds ongeslagen.

Voor het eerst compleet werd BC Sluyk Lekkerkerk ontvangen. Van te voren was al duidelijk dat zij vooral sterke dames hebben.

De herendubbel begon voortvarend met een 2-sets overwinning, al kwam een 3e set wel erg dichtbij. Nadat de 1e set met 21-15 gewonnen was, werd de 2e set een stuk spannender, maar omdat Tom en Richard rustig bleven, werd het toch een nipte overwinning met 22-20.

De dames ging de 1e set gelijk op met hun jeugdige tegenstanders maar verloren deze set helaas nipt met 23-25. Ook de 2e set was redelijk aan elkaar gewaagd, maar ging toch ook naar Lekkerkerk: 16-21.

Tom, voor het eerst als 1e heer, had in de 1e set geen kind aan zijn tegenstander. Met 21-5 werd deze resoluut van de baan geveegd. De 2e set deed hij het iets rustiger aan en wilde het allemaal voornamelijk te mooi doen, maar werd wel netjes gewonnen: 21-17.

De 1e damesenkel was een stuk lastiger. Na een gelijkopgaande strijd, verloor Nynke de 1e set nipt: 19-21. De 2e set ging nog lang gelijk op, maar uiteindelijk werd het 15-21.

Ruco als 2e heer, won in een 3-setter. Na de 1e set met 16-21 verloren te hebben herpakte hij zich en won overtuigend de 2e set met 21-14. De 3e set was daarna bijna een formaliteit, want deze werd met gemak gewonnen 21-7.

Voor Ineke was de sterke 2e dame veel te sterk. Na een gelijkopgaand begin verloor ze uiteindelijk ruim: 11-21 en 9-21.

3-3 na de enkels dus, de mixen moesten maar weer eens de beslissing brengen.

Voor Ruco en Ineke was het snel klaar. Met 21-9 en 21-18 wonnen ze vlot de partij.

Richard en Nynke hadden het een stuk lastiger. De eerste set werd met 20-22 verloren, maar de 2e set vochten ze goed terug en pakten die met dezelfde cijfers. De 3e set ging heel gelijk op, maar Richard en Nynke hadden wel continu een voorsprong welke niet meer weggegevens werd: 21-17.

Een 5-3 overwinning dus!!!

Volgende week vrijdag de 1e uitwedstrijd bij BV Unicum!!!