Uitnodiging jeugdtoernooi

Op zaterdagmiddag 2 juni 2018 a.s. organiseert BadmintonClub Alblasserdam (BCA) uit Alblasserdam een jeugdtoernooi in het Sportcentrum Blokweer in Alblasserdam

Wat houdt het in?

Op zaterdagmiddag 2 juni 2018 gaan we een jeugdtoernooi houden waar teams van minimaal vier kinderen aan mee kunnen doen. Verdeling van het team maakt niet uit: jongens of meisjes. De teams worden ingedeeld naar leeftijd.

Hoe ziet de middag eruit?

We spelen in Sportcentrum Blokweer (Sportlaan 3 in Alblasserdam). Het toernooi vangt aan om 14.00 uur. De teams dienen zich om 13.30 uur aan te melden. De laatste wedstrijden zijn tot 16.00 uur, waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Hoe schrijf je in?

Meld je team aan vóór 1 mei 2018 aan via email: bcajubileum@gmail.com. Geef ons door welke vereniging jullie zijn, wie de contactpersoon is met contactgegevens, wat de teamnaam is, welke kinderen in het team spelen met gegevens als geslacht en leeftijd.

Wat kost het?

Om de kosten van dit toernooi te dekken vragen wij een inschrijfgeld van €10 per team. Dit bedrag dient voor 15 mei te worden overgemaakt op bankrekeningnummer IBAN: NL15 INGB 0005924607 ten name van A. Verhagen onder vermelding van ‘Jeugdtoernooi’ en jullie teamnaam.

Graag zien wij jullie inschrijving uiterlijk 1 mei 2018 tegemoet.

In 2018 bestaat BCA 50 jaar.

Ons jubileumjaar staat in het teken van het goede doel: Stichting Voor Sara. Stichting Voor Sara strijdt voor onderzoek naar de zeer zeldzame, ongeneeslijke spierziekte MDC1A. De stichting is opgericht door de ouders van Sara (www.voorsara.nl). Tijdens het jeugdtoernooi staat er een collectebus waarin u uw eventuele donatie kan doen.