Na de Rabobank Clubkasrun op dinsdag was het op zaterdag weer tijd om in actie te komen met BCA. Op deze laatste dag van het Havenfestival Alblasserdam was er heel lief een kraam door hun beschikbaar gesteld voor ons 50jarig bestaan. Die kans hebben we dan ook met beide handen aangegrepen, een mooi moment om onze zichtbaarheid te vergroten en ons als badminton vereniging van Alblasserdam te presenteren tijdens dit dorpsfeest.

Om kwart voor 7 waren de eerste vrijwilligers al in de weer om alles op tijd naar de Zuiderstek te krijgen en de kraam in gereedheid te maken. Helaas zat het weer niet mee die dag en is het de hele dag vrij nat geweest. Dat mocht de pret niet drukken, want we stonden er met een doel. Zelfs niet één, maar meedere doelen. Ten eerste natuurlijk om nieuwe leden te werven en onze club en het 50jarig bestaan te promoten. Daarbij viel het op dat er een hoop oud leden voorbij kwamen, maar ook zeker veel nieuwe geïnteresseerden van jong tot oud. Daarnaast werd het 1e BCA Bedrijventoernooi alvast onder de aandacht gebracht die op donderdag 7 juni 2018 zal plaatsvinden tijdens het jubileumjaar. Maar dat was nog niet alles..

Aan ons jubileum hebben we een goed doel gekoppeld, namelijk Stichting Voor Sara. Dit was het eerste moment dat dit ook echt zichtbaar was met een mooie banner, wat folders en visitekaartjes. We zullen op meerdere momenten geld inzamelen aankomend jaar om dit aan deze fijne stichting te doneren. Hierover zal later meer info volgen, maar mocht je nieuwsgierig zijn kan je je vast inlezen opwww.voorsara.nl

Om 17:00uur zat deze toch wel succesvolle dag erop en kon er met een goed gevoel op worden terug gekeken. Het is ook zeker de bedoeling om vanaf nu een vaste waarde te zijn tijdens de braderie op het Havenfestival. De komende weken zullen jullie waarschijnlijk een aantal nieuwe gezichten zien die door deze dag getriggerd zijn om eens te komen kijken. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we ze een warm welkom geven, ze goed opvangen en thuis laten voelen, zodat we ze onze nieuwe clubgenoten kunnen noemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!